Rondritten

In samenwerking met Stalhouderij Hanemaaijer biedt Stichting Stadskoetsiers naast de rondritten met de gouden koetsjes ook diverse andere rondritten aan in de regio. U kunt zowel zelf een rondrit boeken, bijvoorbeeld voor een familie- of kinderfeestje, een romantisch cadeau voor je geliefde of een personeelsfeest. U kunt ook meerijden met georganiseerde rondritten welke wij het hele jaar rijden. Stichting Stadskoetsiers heeft uitgebreide mogelijkheden voor diverse rondritten met leuke arrangementen.

Bekijk de ritten op deze pagina of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Koetsrit door Oud-Zoetermeer

Al geruime tijd rijden wij met een Omnibus met belangstellenden door Oud Zoetermeer. Een gids van  Stadsgidsen Zoetermeer  neemt u mee door de geschiedenis van de groeistad.

Lees meer

Koetsrit met Wijnproeverij

In samenwerking met Viva Portugal bieden wij u een koetsrit met een wijnproeverij aan op onze locatie.

Lees meer

VIP Ritten

Imponeer uw zakenrelaties met onze Char á Bancs. De Char á Bancs is niet zo maar een koets, met deze koets maakt u van een bedrijfsevenement een exclusieve en sfeervolle belevenis.

Lees meer

Koetsrit met High Tea

Een leuke High Tea in combinatie met een koetsrit in een gezellige ambiance? Dat kan vanaf nu bij Stalhouderij Hanemaaijer!

Lees meer

Romantische koetsrit

Wat is er mooier dan met je geliefde een romantische koetsrit te maken in een van onze authentieke koetsen of met een echte gouden koets.

Lees meer

Rondrit met Arrenslee

Speciaal voor in de winter hebben wij voor u een mooie arrenslee te huur. Deze is een gegarandeerd succes op de kerstmarkt en de nieuwjaarsborrel.

Lees meer

Reserveren

Reservering via het contactformulier of via 06-52 34 84 42